تور نمایشگاه گوانگجو 2018 (برگزار شده)

حمل و نقل

ماهان

جزئیات تور

  • قیمت: 6.250.000 تومان
  • مدت: 7 شب
  • تاریخ اولین برگزاری: 1397-01-22
  • تاریخ آخرین برگزاری: 1397-02-09
  • نمایشگاه گوانگجو: مشاهده پکیج
  • خدمات تور: خدمات : پرواز مستقيم هواپيمائي ماهان اير به گوانگجو – ويزاي چين – اقامت در هتل 5 ستاره با صبحانه – ترانسفر فرودگاهي و بين شهري و نمايشگاه – راهنماي فارسي زبان – استقبال در فرودگاه با تابلوي گرين _ گشت با ناهار در شنزن (رستوران باربيگو برزيلي ) بازدید از Window of the world.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
CAVAN
BB 6250000 7900000 N.A N.A 22_30 فروردین

فاز 1
Vaperse Hotel
BB 6350000 8300000 N.A N.A 22_30 فروردین

فاز 1
CAVAN
BB 6400000 7900000 N.A N.A 31
فروردین
_ 8 اردیبهشت

فاز 2
Vaperse Hotel
BB 6600000 8500000 N.A N.A 31
فروردین
_ 8 اردیبهشت

فاز 2
CAVAN
BB 5500000 650000 N.A N.A 9 _17 اردیبهشت

فاز 3
Vaperse Hotel
BB 5950000 7850000 N.A N.A 9 _17 اردیبهشت

فاز 3

( 7 شب و 8 روز )
مدارك لازم :
_اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان خروج
_2 قطعه عكس رنگي 4*6 مطابق با عكس پاسپورت
_تمكن مالي هر نفر بالاي 10 ميليون

_نكات مهم : ارسال مبلغ 50 % هزينه تور در زمان ثبت نام الزامي مي باشد. پرواز چارتر و غير قابل استرداد و هتل گارانتي مي باشد.
_در صورت ويزاي فوري 10 روز قبل از پروازمبلغ 30 دلار به پكيج اضافه ميگردد.
_مسئوليت كنترل پاسپورت مسافر ازهر نوع ممنوعيت خروج از كشور و اعتبار به عهده اژانس ثبت نام كننده مي باشد.

محصولات فازها

_محصولات فاز یک

15 – 19 Apr
ماشين الات صنعتي سبك و سنگين – انواع موتور سيكلت و قطعات يدكي– انواع دوچرخه و قطعات – قطعات يدكي خودرو – محصولات شيميائي – ابزار و يراق – لوازم خودرو – لوازم برقي منزل –لوازم برقي مصرفي – محصولات الكتريكي و الكترونيكي – محصولات كامپيوتري و صنايع وابسته – موبايل – قطعات يدكي و تجهيزات – محصولات روشنايي و لوستر – ماشين الات ساختماني – لوازم ساختماني و تزئيني- انواع كاشي و سراميك – محصولات ايمني و اتش نشاني – انواع كف پوش و كاغذ ديواري – MDF -كابينت و يراق آلات

_محصولات فاز دو

23 – 27 Apr

كليه لوازم خانه و آشپزخانه غير برقي– لوازم نظافت خانه – سراميك هاي هنري و دكوري – دكوراسيون منازل – محصولات شيشه اي و هنري – مبلمان منزل و اداري و صنايع مربوطه – لوازم باغباني – محصولات سنگ و فلز – گل مصنوعي – محصولات بهداشتي و بهداشت فردي – لوازم ارايش و زيبايي – ساعت و لوازم نوري – انواع اسباب بازي – لوازم تبليغاتي و هدايا – محصولات فستيوال و كادوئي – دكوراسيون فلزي و سنگين – عينك و لنز – بدليجات و هدايا

_محصولات فاز سه

01-05 May
پوشاك مردانه و زنانه – پوشاك كودكان –پوشاك ورزشي و راحتي– خز، چرم ، كرك و محصولات مرتبط– منسوجات و بافندگي – فرش و پرده هاي نقش دار – انواع پارچه – انواع پتو- محصولات و صنايع غذائي – محصولات بومي و صنايع دستي – محصولات و تجهيزات پزشكي – محصولات ورزشي وتفريحي – لوازم اداري – لوازم التحرير – كيف وكفش و چمدان – جعبه و بسته بندي هاي تبليغاتي

 

  • چین

    قیمت ویزا: 80-300دلار

شرایط دریافت ویزای چین

انواع ویزای چین

ویزای عادی چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛

الف) ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

ب) ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

ج) ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

د) ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.

ه) ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.

و) ویزای روزنامه نگاری (J-1، J-2 ):

 J 1- ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.
J-2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.
ز)‌ ویزای ترانزیت (G ) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.

ح) اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.

ط) ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

اعتبار، تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت ویزا

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

در صورتی‌که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل ازپایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا

اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی
تکمیل فرم درخواست ویزا
دوقطعه عکس رنگی؛ این عکس باید جدید، از روبرو، در اندازه ۳۳*۴۸ میلی‌متر و بدون پوشش سرباشد. (یکی از عکس‌ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل شود.)
درخواست برای ویزای خانواده: اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.
درخواست برای ویزا سفر شخصی: اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.
درخواست ویزا برای سفر گروه: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.
مدت زمان لازم برای صدور ویزا

به طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت ۴ روز کاری طول می‌کشد . البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) ۲۲ تا ۳ روز کاری است .

هزینه صدور ویزا
ردیف
نوع ویزا
هزینه (دلار)

هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی)
۱۰۰

هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی-فوری)
۱۳۰

هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با دوبار اجازه ورود(انفرادی)
۱۵۰

هزینه برای ویزاهای ۶ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی)
۲۰۰

هزینه برای ویزاهای ۱۲ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی)
۳۰۰

هزینه ویزای گروهی 
۸۰
 

نکته‌ها
۱)‌ متقاضی میتواند درخواست خود را از طریق شخص دیگری نیز به سفارت تحویل دهد .

۲) در صورت لزوم، متقاضی باید برای مصاحبه و یا تایید امضای روی اسناد مراجعه کند.

۳) تحویل یا ارسال مدارک از طریق پست پذیرفته نخواهند شد.

۴) در صورت درخواست خدمات سریع و پذیرفتن این سفارت مبلغ ۳۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .

۵) در موارد فورس ماژور و در صورت پذیرش این سفارت مبلغ ۴۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .

۶) سفارت فقط هزینه‌های پرداخت شده به شماره حساب سفارت چین نزد بانک شهر حداقل ۲۴ ساعت پیش از تحویل مدارک به متقاضیان را می‌پذیرد و هیچگونه وجه نقد یا چک قابل قبول نیست.

۷) وجوه واریز شده به حساب سفارت، بابت ویزا ، قابل استرداد نیستند.

۸) همراه داشتن تلفن همراه و هر نوع کیف دستی به داخل سفارت ممنوع است.

۹) در حال حاضر، امکان صدور ویزای فوری وجود ندارد.

۱۰) برای ویزاهایی با تقاضای اقامت بالاتر از ۶ ماه آزمایشات پزشکی الزامی است.

۱۱) فرم مخصوص آزمایشات پزشکی در صفحه فرم‌های وب‌سایت سفارت چین در دسترس قرار دارد.

۱۲) نرخ ویزا برای کودکان و افراد همراه مطابق افراد بزرگسال محاسبه می شود .

۱۳) شماره حساب سفارت برای واریز هزینه ویزا : ۴۰۱۸۸۸۸۸۸ بانک شهر شعب ارزیهزینه ویزا باید طبق قبض سفارت و لااقل یک روز زودتر از دریافت گذرنامه به حساب واریز شود.

گوانگجو