تور تایلند پوکت + ساموئی ( 10 شب و 11 روز) (برگزار شده)

حمل و نقل

امارات

جزئیات تور

  • قیمت: 5,460,000 تومان + 590 DOLLAR
  • مدت: 10 شب
  • تاریخ برگزاری: 1396-12-28
  • خدمات تور: بیمه سفر
    ترانسفر فرودگاهی
    اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار
    کپی شناسنامه
    کپی کارت ملی
    گردش حساب 3 ماهه
    اصل بلیط
    اصل واچرهتل
    2قطعه عکس 3*4 رنگی پشت زمینه سفید


لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته 6 تا 12 سال 2 تا 6 سال توضیحات
پوکت: DEEVANA HOTEL
ساموئی: MERCURE SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
590 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
960 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
560 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
410 +
DOLLAR
---
پوکت: ROYAL PARADISE
ساموئی: KC RESORT
B.B 5,460,000
تومان
670 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1120 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
630 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
450 +
DOLLAR
---
پوکت: CENTRAL BLUE MARIN
ساموئی: BAY WATER SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
720 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1210 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
670 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
475 +
DOLLAR
---
پوکت: DEEVANA PLAZA
ساموئی: NOVOTEL SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
760 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1290 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
710 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
490 +
DOLLAR
---
MELINIUM
B.B 5,460,000
تومان
830 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1430 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
770 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
530 +
DOLLAR
---
پوکت: HOLLIDAY INN
ساموئی: SHERATON SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
950 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1660 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
870 +
DOLLAR
2,000,000 تومان
+
1260
DOLLAR
---


خدمات سفر :
بیمه سفر
ترانسفر فرودگاهی

راهنمای سفر پوکت

پوکت به همان اندازه‌ای که بانکوک در میان گردشگران محبوبیت دارد، مورد توجه مسافرانی از سراسر جهان قرار گرفته است. بسیاری از توریست‌ها در سفر به این شهر، سراغ سواحل و اقامتگاه‌های جزیره‌‌ای بی‌نظیر آن را می‌گیرند. با تمام این تفاسیر، باید این جزیره را گران‌ترین بخش کشور تایلند به شمار آورد. بدون شک گزینه‌های مقرون به صرفه‌ای هم وجود دارد، اما تفرجگاه‌های مجلل آن در مقایسه با هرجای دیگر در جنوب شرقی آسیا، پر هزینه هستند.
اطلاعات ضروری
اختلاف ساعت با تهران: ۳:۳۰+
زبان رسمی: تایلندی
واحد پول رسمی: بات تایلند (THB)
نرخ تبدیل ارز: ۱۰۰ بات=۲.۸۱ دلار آمریکا
نوع برق شهری: به طور معمول دوشاخه‌ی تخت و گاهی سه شاخه (همراه داشتن آداپتور سه شاخه پیشنهاد می‌شود)، ۲۲۰ ولت/ ۵۰ هرتز
ساعات کاری بانک‌ها: ۰۸:۳۰ تا ۱۵:۳۰ (دوشنبه تا جمعه)
پیش شماره تایلند: ۶۶+
پیش شماره پوکت: ۰۷۶ (گرفتن کد حتی وقتی در این ناحیه قرار دارید ضروری است)
شماره پلیس: ۱۹۱
شماره آتش‌نشانی: ۱۹۹
شماره پلیس گردشگری: ۱۱۵۵
شماره پلیس دریایی: ۸۸۳ ۲۱۱ ۷۶(۰) ۶۶+
شماره بیمارستان بین‌المللی پوکت: ۴۰۰ ۲۴۹ ۷۶ ۶۶+
شماره سازمان گردشگری: ۰۳۶ ۲۱۱ ۷۶ ۶۶+
جهت رانندگی: چپ
فرودگاه: (Phuket International Airport (HKT
وضعیت آب و هوایی
با وجود دور نبودن از شمال خط استوا، پوکت در تمام طول سال، دارای آب و هوایی داغ و مرطوب . با درجه حرارتی ثابت است. فصول خشک و بدون باران از ماه نوامبر تا آوریل و فصل‌های بارانی از ماه مه تا اکتبر به طول می‌انجامد، اما همیشه طی ماه‌های بارانی، رگبار بعد از ظهر به جای بارش مداوم در بسیاری از روزها، امری عادی محسوب می‌شود.
بهترین زمان برای رزرو هتل
هتل‌های پوکت، از ماه نوامبر تا آوریل، فصول پرگردشگر یا به اصطلاح High Season را تجربه می‌کنند که به تبع آن قیمت‌ها افزایش می‌یابد، اما همه چیز در طول کریسمس تا تعطیلات سال نو گران‌تر هم می‌شود. از ماه مه تا اکتبر را می‌توان فصول کم گردشگر دانست، واضح است که در این مدت قیمت‌ها روندی نزولی خواهند داشت، از این رو می توان به خصوص در هتل‌ها و تفریحگاه‌های لوکس، با قیمت‌های منطقی‌تری اتاق رزرو کرد.
هزینه‌های مرسوم
هزینه‌ی هاستل (خوابگاه)
برای یک شب اقامت در اتاقی اشتراکی با حمام و پنکه‌ی مشترک، باید بین ۱۷۰ تا ۵۰۰ بات هزینه کرد. اتاق‌های خصوصی دو نفره نیز از ۳۳۰ بات به ازای هر شب اقامت شروع می‌شوند.
متوسط قیمت مواد غذایی
می‌توان در نزدیکی هتل‌ها غذا و نوشیدنی مقرون به صرفه پیدا کرد، اما اگر تصمیم بگیرید برای غواصی به نقاط ساحلی بروید، هزینه‌های غذایی شما افزایش پیدا خواهد کرد. از این رو بهتر است برای صرف غذا، در نزدیکی شهر بمانید. البته می‌توانید اوقاتتان را در کنار سواحل سپری کنید و سپس با استفاده از اتوبوس به شهر برگردید.
هزینه‌ی صبحانه‌ی مقرون به صرفه: معمولا خوردن غذا در تفرجگاه‌ها هزینه‌ی بیشتری را نسبت به خیابان‌های پوکت به شما تحمیل می‌کند. (۵۰ تا ۱۵۰ بات)
هزینه‌ی ناهار مقرون به صرفه: بسته به اینکه در کدام بخش از فوکت قرار دارید، قیمت‌ها با هم متفاوت خواهد بود. (۸۰ تا ۲۰۰ بات)
هزینه‌ی شام مقرون به صرفه: برخی از رستوران‌ها و نه همه‌ی آن‌ها در نزدیکی تفرجگاه‌ها قیمت‌های مقرون به صرفه‌ای دارند که برای یک وعده شام مناسب هستند. (۱۵۰ تا ۳۰۰ بات)
اگر دوست دارید خودتان آشپزی کنید، بسته به اینکه به کدام سبک از غذای غربی یا آسیایی علاقمند باشید، می‌توانید مواد غذایی مورد نیاز یک هفته‌تان را با پرداخت به ترتیب حدود ۲,۱۵۹ و ۱,۱۷۶ بات تهیه کنید. به یاد داشته باشید محاسبه قیمت‌ها بر اساس میزان کالری استاندارد و مواد غذایی مورد نیاز یک انسان سالم و بالغ تنظیم شده است که اقلامی چون نان تازه، برنج سفید، گوشت قرمز گاوی، تخم مرغ، شیر (سبک غربی)، سینه‌ی مرغ (پوست کنده و بدون استخوان)، پنیر محلی (سبک غربی)، سیب درختی، موز، پرتقال، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز و کاهو می‌شود. مسلم است که اگر مواد بیشتری نیاز دارید، باید هزینه‌ی بیشتری بپردازید.
حمل و نقل عمومی در پوکت
دسترسی به اطراف پوکت آسان است. اغلب تفرجگاه‌های ساحلی این شهر به اندازه‌ای کوچک هستند که بشود با پای پیاده آن‌ها را طی کرد، خوشبختانه بیشتر هتل‌ها هم در نزدیکی سواحل، رستوران‌ها و فروشگاه‌ها قرار دارند. با این وجود اگر به پیاده‌روی علاقه‌ای ندارید یا هتل محل اقامتتان در نزدیکی ساحل نیست، می‌توانید از متصدی هتل بخواهید تا برایتان تاکسی یا توک توک (وسیله نقلیه سه چرخ) بفرستد، که رایج‌ترین وسایل نقلیه‌ی این شهر محسوب می‌شوند. برای مسافت‌های کوتاه، توک توک‌ها گزینه‌ی مناسبی هستند، اما به دلیل سایز کوچک، به سختی می‌توان بیش از ۳۰ دقیقه در آن‌ها راحت بود. یادتان باشد همیشه قبل از سوار شدن، بر سر کرایه با راننده به توافق برسید. علاوه بر این دو، اگر دوست دارید خودتان رانندگی کنید هم می توانید اتومبیل یا حتی موتور سیکلت کرایه کنید، البته ترافیک بسیار بد و بی نظمی مرسوم در تایلند را هم مد نظر داشته باشید. اتوبوس‌های محلی و مینی‌بوس‌ها هم گزینه‌ی انتخابی دیگرتان خواهد بود.

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون مجوز کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.
مدارک مورد نیاز
مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:
یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کپی کارت ملی کافی است.
دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.
سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب.
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.
پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند.
شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت.
ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.
توجه:
اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

پوکت