تور تایلند پوکت + ساموئی ( 10 شب و 11 روز) (برگزار شده)

حمل و نقل

امارات

جزئیات تور

  • قیمت: 5,460,000 تومان + 590 DOLLAR
  • مدت: 10 شب
  • تاریخ برگزاری: 1396-12-28
  • خدمات تور: بیمه سفر
    ترانسفر فرودگاهی
    اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار
    کپی شناسنامه
    کپی کارت ملی
    گردش حساب 3 ماهه
    اصل بلیط
    اصل واچرهتل
    2قطعه عکس 3*4 رنگی پشت زمینه سفید


لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته 6 تا 12 سال 2 تا 6 سال توضیحات
پوکت: DEEVANA HOTEL
ساموئی: MERCURE SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
590 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
960 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
560 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
410 +
DOLLAR
---
پوکت: ROYAL PARADISE
ساموئی: KC RESORT
B.B 5,460,000
تومان
670 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1120 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
630 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
450 +
DOLLAR
---
پوکت: CENTRAL BLUE MARIN
ساموئی: BAY WATER SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
720 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1210 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
670 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
475 +
DOLLAR
---
پوکت: DEEVANA PLAZA
ساموئی: NOVOTEL SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
760 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1290 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
710 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
490 +
DOLLAR
---
پوکت: MELINIUM
ساموئی: NORABURI
B.B 5,460,000
تومان
830 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1430 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
770 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
530 +
DOLLAR
---
پوکت: HOLLIDAY INN
ساموئی: SHERATON SAMUI
B.B 5,460,000
تومان
950 +
DOLLAR
5,460,000
تومان
1660 +
DOLLAR
4,420,000
تومان
870 +
DOLLAR
2,000,000 تومان
+
1260
DOLLAR
---


خدمات سفر :
بیمه سفر
ترانسفر فرودگاهی

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:

  1. اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  2. اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
    · کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
    · فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
    · پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
  3. ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.