تور اسپانیا بارسلونا ( 4 شب و 5 روز)

حمل و نقل

ماهان

جزئیات تور

  • قیمت: 990 EURO
  • مدت: 4 شب و 5 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-03-31
  • اسپانیا | بارسلونا: مشاهده پکیج
  • خدمات تور: بلیط رفت و برگشت با ماهان -اقامت در هتل 4 ستاره لوکس با صبحانه-یک گشت نیمروزی-لیدر فارسی زبان-ویزای شنگن برای تمام مدت سفر

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته ۶ تا ۱۲ سال ۲ تا ۶ سال توضیحات
4 ستاره
BB 990 EURO 1290 EURO 890 EURO 390 EURO ---

( 4 شب و 5 روز)

اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از زمان خروج
-اصل و ترجمه شناسنامه
-دو قطعه عکس 3*4
– مدارک شغلی اصل و ترجمه
-اصل و ترجمه گواهی تحصیل برای دانش اموزان
-اصل و ترجمه سند مالکیت به نام مسافر
– اصل و ترجمه پرینت بانکی با اخرین مانده ( بالای 30 میلیون ) با مهر و امضای بانک
– ضمانت نامه
پس از صدور ویزا ارایه ضمانت نامه 50 میلیون تومانی یه ازای هر نفر الزامی میباشد.
پرواز بر اساس نرخ پایه محاسبه شده است در صورت تغییر مابه التفاوت دریافت می گردد.

شرایط دریافت ویزای اسپانیا

۱) شناسنامه

۲) گذرنامه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.

۳) سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

۴) آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

۵) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی:

الف) ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی

ب) گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی‌

ج) ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان شرکت‌های خصوصی.

د) کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها.

ه) ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد.

۶) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی؛ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

۷)‌ ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

۸)‌ بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.

۹) در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.

۱۰) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید دارای نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا باشد.

نکته‌ها:
۱) در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک بعد از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا باقی می‌ماند.

۲) کلیه‌ مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.

۳) در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.

۴)‌ به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از این رو، بهتر است برای تعیین تاریخ سفر، این موارد لحاظ شوند.

زمان لازم برای صدور ویزا
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.

هزینه صدور ویزا
هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر نفر است که در زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت می‌شود. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی‌شود.

بارسلون

Barcelona
20°
clear sky
humidity: 46%
wind: 1m/s WSW
H 21 • L 18
18°
Mon
18°
Tue
18°
Wed
18°
Thu
Weather from OpenWeatherMap