ویزا اسپانیا

✅مراحل دریافت ویزای توریستی (شینگن)
◀️اولین مرحله دریافت ویزای توریستی دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت مصاحبه است که از طریق مرجعه حضوری به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران انجام می‌شود. متقاضی باید در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک مشخص شده، در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر شود. تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری متقاضی در سفارت دارد.

🔴نکته قابل توجه اینکه امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. تکمیل این فرم در دو نسخه و ارائه آن در زمان مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است. در صورتی‌که خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

✅مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا
۱) شناسنامه

۲) گذرنامه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.

۳) سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

۴) آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

۵) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی:

الف) ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی

ب) گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی‌

ج) ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان شرکت‌های خصوصی.

د) کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها.

ه) ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد.

۶) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی؛ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

۷)‌ ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

۸)‌ بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.

۹) در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.

۱۰) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید دارای نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا باشد.
نکته‌ها:
۱) در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک بعد از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا باقی می‌ماند.

۲) کلیه‌ مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.

۳) در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.

۴)‌ به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از این رو، بهتر است برای تعیین تاریخ سفر، این موارد لحاظ شوند.

✔️زمان لازم برای صدور ویزا
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.

✔️هزینه صدور ویزا
هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر بزرگسال و ۳۵ یورو برای کودکان شش تا دوازده سال است که در زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت می‌شود. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی‌شود.

راهنمای سفر بارسلون

نکاتی که باید پیش از سفر به بارسلونا بدانیم
حقایق جالب در مورد بارسلونا
بارسلون نامی است که با شنیدنش تصاویر فراوانی در ذهن شکل می‌گیرد، از کریستوف کلمب گرفته تا آثار باستانی، محله‌های قدیمی، گاوبازی و حتی فوتبال. این شهر مجموعه‌ای از تمام جاذبه های شهرهای مدیترانه‌ای است، جاذبه‌هایی چون مکان‌های آرام، تابش لذت‌بخش آفتاب و غذاهای بی‌نظیر. بدون شک، سفر به بارسلون یکی از به‌یادماندنی‌ترین سفرها خواهد بود البته به یاد داشته باشید که بارسلونا مقصد ارزانی برای سفر نیست.
وضعیت آب و هوا
شهر بارسلونا دارای آب و هوای مدیترانه‌ای، با زمستان‌های مرطوب و ملایم و تابستان‌های گرم و خشک است. با اینکه این شهر دارای هر ۴ فصل است، اما مدت زمان فصل‌‌ها یکسان نیست. تابستان از ماه می تا اکتبر (نیمی از سال) طول می کشد، زمستان‌ها به مدت ۳ ماه (دسامبر، ژانویه و فوریه) ادامه دارند و بهار و پاییز هر کدام ۱ ماه (آپریل و نوامبر) به مهمانی اسپانیایی‌ها می‌آیند.
گرم‌ترین ماه سال آگوست، با بیشینه دمای ۲۹ و کمینه دمای ۲۳ درجه سانتی‌گراد و سردترین ماه سال ژانویه با بیشینه دمای ۱۴ و کمینه دمای ۹ درجه سانتی‌گراد است.
بهترین زمان برای سفر و رزرو هتل
بهار و پاییز بهترین زمان ممکن برای بازدید تقریبا تمام مناطق اسپانیا است. البته ممکن است در ماه‌های اکتبر و نوامبر (۹ آبان تا ۹ آذر) در سواحل اقیانوس اطلس باران شدیدی را تجربه کنید. ماه‌های می (۱۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد) و اکتبر (۹ مهر تا ۹ آبان) از لحاظ آب و هوا و همین‌طور جمعیت، بهترین ماه‌ها برای سفر به اسپانیا هستند. دو تا هفت ماه پیش از سفر هتل مورد نظر خود را رزرو کنید، زیرا این کار ۲۷ درصد در هزینه‌های شما صرفه‌جویی می‌کند.
هزینه‌های سفر
هزینه اقامت در هاستل
در این شهر، قیمت اتاق‌های هاستل‌ها بسیار متفاوت است. معمولا از شبی ۱۵ یورو (حدود ۶۷،۵۰۰ تومان) شروع می‌شود ولی به طور میانگین ۲۰ تا ۳۵ یورو (۹۰ تا ۱۵۷.۵۰۰ تومان) هزینه دارد. در هاستل‌های معروف‌تر باید شبی حدودا ۳۰ یورو (۱۳۵ تومان) بپردازید. هزینه‌ی اقامت در اتاق‌های خصوصی هاستل‌ها از شبی ۵۵ یورو (۲۴۷.۵۰۰ تومان) برای یک اتاق دو‌تخته شروع می‌شود. Kabul و Hello BCN دو مورد از هاستل‌های معروف بارسلون هستند.
هزینه‌ی اقامت در هتل‌های ارزان‌قیمت
هتل‌های بارسلون با اینکه دور از مرکز شهر قرار دارند، اما خیلی ارزان نیستند. هزینه‌ی اتاق‌های دوتخته از شبی ۶۰ یورو (۲۷۰،۰۰۰ تومان) شروع می‌شود.
متوسط هزینه‌ی خورد و خوراک
می‌توانید با پرداخت ۶ تا ۱۳ یورو ( ۲۷،۰۰۰ تا ۵۸،۵۰۰ تومان) از وعده‌های غذایی ارزان و خوراک تاپاس که نوعی غذای حاضری اسپانیایی است، استفاده کنید. اگر نوشیدنی هم سفارش دهید، هزینه‌ی شما برای هر وعده در حدود ۱۸ یورو (حدود ۸۱،۰۰۰ تومان) می‌شود. یک وعده غذا در رستورانی خوب در حدود ۲۴ یورو (۱۰۸،۰۰۰ تومان) هزینه دارد. اگر دوست دارید پائیا (Paella)، غذای محلی اسپانیا به همراه نوشیدنی و پیش‌غذا سفارش دهید، باید برای هر وعده در حدود ۳۶ یورو (۱۶۲،۰۰۰ تومان) در نظر بگیرید. فست‌فود‌های ارزان‌قیمت مثل مک‌دونالد و Maoz در حدود ۶ یورو (۲۷،۰۰۰ تومان) قیمت دارند. اگر تصمیم دارید خودتان آشپزی کنید، هزینه‌ی تهیه‌ی مواد خوراکی برای یک هفته حدود ۳۶ یورو (۱۶۲،۰۰۰ تومان) برایتان تمام می‌شود.
هزینه‌های حمل‌و‌نقل
بلیط مترو و اتوبوس برای هر سفر ۲ یورو (حدود ۹،۰۰۰ تومان) قیمت دارد. البته اگر پک‌های ده‌تایی بلیت تهیه کنید شامل تخفیف نیز می‌شوند. یک بسته ده‌تایی بلیت، ۹ یورو (حدود ۴۰،۵۰۰ تومان) قیمت دارد.

شرایط دریافت ویزای اسپانیا

۱) شناسنامه

۲) گذرنامه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.

۳) سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

۴) آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

۵) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی:

الف) ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی

ب) گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی‌

ج) ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان شرکت‌های خصوصی.

د) کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها.

ه) ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد.

۶) مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی؛ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

۷)‌ ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

۸)‌ بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.

۹) در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.

۱۰) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید دارای نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا باشد.

نکته‌ها:
۱) در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک بعد از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا باقی می‌ماند.

۲) کلیه‌ مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.

۳) در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.

۴)‌ به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از این رو، بهتر است برای تعیین تاریخ سفر، این موارد لحاظ شوند.

زمان لازم برای صدور ویزا
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.

هزینه صدور ویزا
هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر نفر است که در زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت می‌شود. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی‌شود.

بارسلون

Barcelona
21°
clear sky
humidity: 53%
wind: 3m/s SSW
H 19 • L 18
21°
Wed
21°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
Weather from OpenWeatherMap