هلند (اروپا)

  • پایتخت: آمستردام
  • واحد پول: یورو
  • زبان رسمی: دچ(dutch)
  • شهرهای مهم: امستردام-رتردام-هارلم-لیدن
  • جمعیت: 17میلیون

 کشوری است کوچک از قلمروهای پادشاهی هلند در شمال غربی اروپا با شانزده و نیم میلیون جمعیت که بیشترشان مسیحی پروتستان هستند. جمعیت مسلمانان هلند نزدیک به یک میلیون نفراست. پایتخت هلند شهر آمستردام است، اما به منظور تمرکززدایی بسیاری از وزارتخانه‌ها و سفارتخانه‌ها در شهر لاهه یا پیرامون آن مستقر شده‌اند. هلند بخش اصلی و اروپایی پادشاهی هلند بشمار می‌رود که جزایری را در آمریکای مرکزی نیز شامل می‌شود. هلند از شرق با آلمان همسایه‌است و از جنوب با بلژیک و از غرب نیز از طریق دریا با بریتانیا هم‌جوار است. بندر روتردام دومین شهر بزرگ هلند است و از نظر مساحت و تعداد اسکله‌هایی که دارد، بزرگ‌ترین بندر اروپا نیز به‌شمار می‌رود.

۲۵ درصد از زمین‌های کشور هلند پایین‌تر از سطح دریای آزاد قرار دارد و ۲۱ درصد از جمعیت آن در این مناطق زندگی می‌کنند.

نقشه گوگل

الف) فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.

ب) شناسنامه

ج) گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.

د) سه قطعه عکس زمینه سفید

ه) کپی بلیط رفت و برگشت

و) محل اقامت متقاضی در طول سفر

ز) مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر

ح) بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

ط) کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)

ی) گواهی تمکن مالی:

۱) برای کارمندان:

قرارداد کار
اجازه خروج از جانب کارفرما
مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق
۲) برای مشاغل آزاد

کپی جواز کسب
گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
مفاصاحساب مالیاتی
۳) دانشجویان

گواهی اشتغال به تحصیل
۴) بازنشستگان

فیش حقوقی ۶ ماه گذشته
نکته:
در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.
زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند
حداقل مدت زمان قانونی رسیدگی و بررسی مدارک برای صدور ویزا ۲۰ روز است و در تمام این مدت ویزا در اختیار سفارت خواهد بود.

قیمت ویزا: 60یورو