فرانسه (اروپا)

  • پایتخت: پاریس
  • واحد پول: یورو
  • زبان رسمی: فرانسوی
  • شهرهای مهم: پاریس،شامونیکس،نیس،کن،مارسی
  • جمعیت: 67میلیون

فرانسه، جاذبه‌های دیدنی متعددی دارد و یکی از مقاصد گردشگری محبوب در دنیا است. با شنیدن نام فرانسه به یاد انواع و اقسام پنیرهای لذیذ، برج ایفل و پیشخدمت‌های اتوکشیده می‌افتیم. این کشور زیبا، غذاهایی لذیذ، تاریخی غنی و پربار و فضایی دوست‌داشتنی دارد.
هزینه‌ی اقامت
هزینه‌ی اقامت در هاستل‌ها در حدود شبی ۱۵ تا ۴۰ یورو است و بستگی دارد که کدام شهر را برای اقامت انتخاب کنید. قیمت‌ها در پاریس بیشتر هستند. اتاق‌های خصوصی هاستل‌ها شبی ۷۵ یورو و بیشتر، هزینه دارند. هزینه‌ی اقامت در هتل‌های ارزان قیمت از شبی ۶۰ یورو برای یک اتاق دوتخته شروع می‌شود. هزینه‌ی اقامت در اطراف پاریس، بوردو و ریوریای فرانسه، کمتر است. یکی دیگر از گزینه‌هایی که برای اقامت می‌توانید مد نظر داشته باشید، اجاره‌ی اتاق یا آپارتمان است. برای شهرهای گران‌قیمت مثل پاریس، این انتخاب بهتری خواهد بود.
هزینه‌ی خورد و خوراک
تهیه‌ی غذا در فرانسه برایتان بسیار ارزان‌تر تمام می شود تا غذا خوردن در رستوران. در گوشه و کنار شهرها، مغازه‌های مختلف فروش نان، انواع پنیر و گوشت و فرآورده‌های پروتئینی دیده می‌شوند. خرید مواد خوراکی و ترتیب دادن یک گردش چند ساعته، در فرانسه بسیار رایج است. شما می‌توانید ناهارتان را خودتان تنها با پرداخت ۱۰ یورو برای دو نفر تهیه کنید که شامل نوشیدنی نیز می‌شود. ساندویچ‌های نیمه‌آماده نیز در فروشگاه‌ها به وفور یافت می‌شوند که در حدود ۴ تا ۷ یورو قیمت دارند. اما غذا خوردن در رستوران برای هر وعده، چیزی در حدود ۲۰ تا ۳۵ یورو برایتان هزینه خواهد داشت. هزینه‌ی تهیه‌ی مواد خوراکی برای یک هفته در حدود ۴۵ تا ۶۵ یورو خواهد بود.
هزینه‌های حمل‌و‌نقل و جا‌به‌جایی
بهترین راه برای رفت و آمد در فرانسه استفاده از قطار است. قطارهای شبانه ارزان‌تر هستند و در عوض قطارهای سریع‌السیر (TGV) بسیار گران هستند و در حدود ۹۰ یورو قیمت دارند. سیستم‌های حمل‌و‌نقل محلی نیز قابل اطمینان هستند و برای هر مسیر در حدود ۱ تا ۳ یورو قیمت دارند. هزینه‌های رفت و آمد از فرودگاه تا مرکز شهر و برعکس نیز معمولا مقرون به صرفه هستند. برای مسیر فرودگاه شارل دو گل تا پاریس باید ۱۲ یورو بپردازید. کرایه‌های تاکسی‌ها معمولا بالا هستند؛ پس تا جایی که برایتان امکان دارد، از تاکسی استفاده نکنید.

نقشه گوگل

۱) فرم درخواست روادید (دانلود رایگان): فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).

۲) دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید

۳) اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.

۴) کپی روادید شینگن قبلی: فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

۵) شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها

۶) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی

ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.

ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.

د) بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته.

ه) برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

و) واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)

ز) بلیط رفت و برگشت

ک) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست).

ل) نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.

نکته:
۱) در برخی موارد مانند ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای فرهنگی و مقام‌های رسمی از متقاضی درخواست می‌شود تا برگه دعوتنامه را نیز به همراه سایر مدارک ارائه کند.

۲) از تاریخ ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۷، جمع آوری پرونده‌های تقاضای ویزای فرانسه توسط شرکت خصوصی VFS در خارج از سفارت – واقع در مرکز تجاری پالادیوم – انجام می‌شود. این پیشخوان ویزا مورد تائید سفارت فرانسه بوده و توسط شخص سفیر افتتاح شده است.

هزینه و زمان اخذ ویزای توریستی فرانسه

بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. هزینه صدور ویزا بر اساس گروه‌های سنی متغیر است:

کودکان صفر تا ۶ سال: رایگان
کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو
البته مبلغ ۲۵ یورو به ازای هر نفر برای بررسی مدارک نیز دریافت می‌شود.

قیمت ویزا: 60یورو